[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Прашања  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Дали ќе може да дадете поконкретно инфо каде ќе се одржува државниот натпревар? Истата зграда како лани?
[Email] [MSN]
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

http://cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=29&lang=mk

eve na ovoj link ja pisuva agendata , znaci dolna zgrada
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

nikola3103 wrote:http://cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=29&lang=mk

eve na ovoj link ja pisuva agendata , znaci dolna zgrada

- 10:00

Пристигнување на учесниците во горна зграда на Природно Математички Факултет (ПМФ), Институт за Информатика (ИИ)

како бе
[Email] [MSN]
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

Има шанси доделувањето на наградите да се помести или порано или подоцна? Затоа што има CodeFu од пладне до 2
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Треба да дојдете пред 10:00 во горна зграда на ПМФ, каде што ќе биде отварањето. Натпреварот ќе биде во долната зграда. Незнам што не е јасно?

obi1kenobi wrote:Има шанси доделувањето на наградите да се помести или порано или подоцна? Затоа што има CodeFu од пладне до 2

Ќе договориме нешто - утре.
dejanstamenovJoined: 02/03/2011 16:52:37
Messages: 4
Location: Прилеп
Offline

MOI wrote:Треба да дојдете пред 10:00 во горна зграда на ПМФ, каде што ќе биде отварањето. Натпреварот ќе биде во долната зграда. Незнам што не е јасно?

obi1kenobi wrote:Има шанси доделувањето на наградите да се помести или порано или подоцна? Затоа што има CodeFu од пладне до 2

Ќе договориме нешто - утре.


Ако веќе се поместува доделувањето, ќе ми одговара да биди порано, бидејќи сум од Прилеп и имам некои обврски за попладнето
DruiDAlekJoined: 22/02/2011 19:08:47
Messages: 2
Offline

Дали мора да се присуства лично на доделувањето? Т.е. дали може некој друг да земе, што и да треба да земе, место мене?
leetzJoined: 22/02/2011 16:51:58
Messages: 2
Offline

Како оди рангирање на државен натпревар кој ке земе пофалници,награди и учества на олимпијада кога ке се знае тоа?
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Кога ќе се знае кој оди на олимпијада а кој не?
[Email] [MSN]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

DruiDAlek wrote:Дали мора да се присуства лично на доделувањето? Т.е. дали може некој друг да земе, што и да треба да земе, место мене?

Препорачливо е ти да дојдеш. Ако ептен не си во можност - ќе земе некој друг или ќе ти дадеме што треба во некоја друга прилика.

leetz wrote:Како оди рангирање на државен натпревар кој ке земе пофалници,награди и учества на олимпијада кога ке се знае тоа?

Пишува во агендата - има ставка "Објавување резултати, доделување награди, дипломи, пофалби и признанија"...

tStojkovski wrote:Кога ќе се знае кој оди на олимпијада а кој не?

За неколку дена.

This message was edited 1 time. Last update was at 02/04/2011 22:48:42

bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

А кога ке излезат задачите во тренинг делот?
leetzJoined: 22/02/2011 16:51:58
Messages: 2
Offline

MOI wrote:
Пишува во агендата - има ставка "Објавување резултати, доделување награди, дипломи, пофалби и признанија"...

Конкретно бидејќи поминав од „зелен натпревар“ ме интересира дали ке има утре воопшто потреба да доаѓам. ВО основна група сум 18-то место со 125 место. Има ли некоја пофалница,признание за тоа место?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

bedzo wrote:А кога ке излезат задачите во тренинг делот?

Средено. Задачите се додадени во тренинг делот.
Hristijan1Joined: 10/02/2010 16:48:32
Messages: 13
Offline

treba da gi dodadete zadacite od 2riot elektronski natprevar lisja i podaroci
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Hristijan1 wrote:treba da gi dodadete zadacite od 2riot elektronski natprevar lisja i podaroci

Средено. Додадени се задачите од сите досега одржани натпревари, вклучувајќи ги и задачите од МОИ 2011.
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team