[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: Kiril Micev
Forum Index » Profile for Kiril Micev » Messages posted by Kiril Micev
Author Message
Подготовки во пресред на новата сезона во формула 1 на патеката во II-5 Корчагин.

[youtube]http://www.youtube.com/watch#v=REtugWsTQsg&feature=channel[/youtube]


п.с. Што не го го дава видеото???
Што значи ова?

п.с. Го поправив сега нема веќе али сепак ако може некој нека каже што значи тоа.
Дали можеби е кога ништо не запише програмата?
Ми се допаѓа новиот систем. Се надевам нема да ги има истите проблеми како минатиот.
И ме интересира ќе има ли целосни статистики по натпревари, задачи, тест примери.
 
Forum Index » Profile for Kiril Micev » Messages posted by Kiril Micev
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team