!!!Честитки!

Успешно го инсталиравте JSPWiki.

Некои страници се веќе подесени:

Каде да започнете?#

  • За тестирање, пробајте да си играте во Песок.
  • За краток преглед на тоа што е Вики, пробајте со Вики за една минута.
  • За да дознаете кои се добри навики при работа со Вики, видете ги Вики Етикети.

Проблеми при инсталација#

  • Доколку користите Microsoft Windows, или имате проблеми со UTF-8, проверете ја страницата InstallationTips за повеќе информации.

Документација#

Се останато#

  • Постојат различни начини да стапите во контакт со JSPWiki Заедницата. Искористете ги!
  • За да дознаете повеќе за тековното вики, кликнете на името на Викито во горниот лев агол од прозорчето на пребарувачот, или кликнете тука.

Со среќа, и ви благодариме што го одбравте JSPWiki!

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-1) was last changed on 20-Aug-2015 17:35 by UnknownAuthor