[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Прашања  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
lunatic3331Joined: 30/01/2010 20:01:15
Messages: 22
Offline

Се извинувам но вчера не бев во можност да бидам присутен на доделувањето на медалите. Како би можел да си го подигнам медалот?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

lunatic3331 wrote:Се извинувам но вчера не бев во можност да бидам присутен на доделувањето на медалите. Како би можел да си го подигнам медалот?

Пиши е-маил на natprevar@gmail.com.
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

MOI wrote:
Hristijan1 wrote:treba da gi dodadete zadacite od 2riot elektronski natprevar lisja i podaroci

Средено. Додадени се задачите од сите досега одржани натпревари, вклучувајќи ги и задачите од МОИ 2011.

Ви фалат 3тиот и 4тиот електронски од почетничка.

едит: Моја грешка, не се наместени по ред.

This message was edited 1 time. Last update was at 17/04/2011 09:17:53

DruiDAlekJoined: 22/02/2011 19:08:47
Messages: 2
Offline

Сакам да прашам за подготовките, дали може учесници од државниот натпревар да учествуваат ( што не продолжиле на Олимпијада ). И дали би имал некоја корист од нив со оглед на тоа што работам во Pascal, претпоставувам повеќето што се на Олимпијада работат во C, односно дали припремите ќе бидат само во C
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

DruiDAlek wrote:Сакам да прашам за подготовките, дали може учесници од државниот натпревар да учествуваат ( што не продолжиле на Олимпијада ). И дали би имал некоја корист од нив со оглед на тоа што работам во Pascal, претпоставувам повеќето што се на Олимпијада работат во C, односно дали припремите ќе бидат само во C

На веб-сајтот на ЗИМ пишува - цитирам "...задолжителни се за натпреварувачите кои продолжуваат на првиот изборен натпревар, а можат да бидат посетени и од други учесници на натпреварите...".

Околу второто прашање, на истото место (линк) пишува и - цитирам "...организира подготвителни часови за решавање на задачи од интернациналните натпревари...". Ако мислиш дека би имал некоја корист (јас, нормално, мислам дека би имал) слободно дојди во долната зграда на ИИ - термините ги пишува на веб-сајтот на ЗИМ и на почетната страница на системот.
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

MOI wrote:
DruiDAlek wrote:Сакам да прашам за подготовките, дали може учесници од државниот натпревар да учествуваат ( што не продолжиле на Олимпијада ). И дали би имал некоја корист од нив со оглед на тоа што работам во Pascal, претпоставувам повеќето што се на Олимпијада работат во C, односно дали припремите ќе бидат само во C

На веб-сајтот на ЗИМ пишува - цитирам "...задолжителни се за натпреварувачите кои продолжуваат на првиот изборен натпревар, а можат да бидат посетени и од други учесници на натпреварите...".

Околу второто прашање, на истото место (линк) пишува и - цитирам "...организира подготвителни часови за решавање на задачи од интернациналните натпревари...". Ако мислиш дека би имал некоја корист (јас, нормално, мислам дека би имал) слободно дојди во долната зграда на ИИ - термините ги пишува на веб-сајтот на ЗИМ и на почетната страница на системот.

Материјалите ако може што побрзо да ги прикачите.
[Email] [MSN]
FREEZXJoined: 16/02/2010 19:32:31
Messages: 33
Offline

Лајк.
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

За сите заинтересирани за материјалите од предавањата на ПМФ:
http://db.tt/1fnMdov
http://db.tt/dHKjO5q
FREEZXJoined: 16/02/2010 19:32:31
Messages: 33
Offline

Лајк лајк.
nekojabracadabraJoined: 02/03/2016 09:04:54
Messages: 1
Offline

Se obiduvav da ja resam 60ta zadaca na mendo-trening-nacionalno no sekogas imam edna greska Help!
Site dvaeset test primeri se so ok rezultat osven za 6tion za koj rezultatot mi e runtime error...
Ova e kodot koj go koristev za zadacata i ne sfakam vo sto mi e greskata:

This message was edited 4 times. Last update was at 12/03/2016 14:30:32

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

nekojabracadabra wrote:Se obiduvav da ja resam 60ta zadaca na mendo-trening-nacionalno no sekogas imam edna greska Help!
Site dvaeset test primeri se so ok rezultat osven za 6tion za koj rezultatot mi e runtime error...
Ova e kodot koj go koristev za zadacata i ne sfakam vo sto mi e greskata:

http://mendo.mk/jforum/posts/list/425.page
Сега е поправено.
HristijanPetreskiJoined: 02/12/2017 14:20:39
Messages: 1
Offline

Dali postoi nacin da se resetira profilot odnosno da se izbrisat site dosegasni resenieja?
Dokolku nemozi da se resetira profilot dali moze da se izbrisi istiot?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

HristijanPetreski wrote:Dali postoi nacin da se resetira profilot odnosno da se izbrisat site dosegasni resenieja?
Dokolku nemozi da se resetira profilot dali moze da se izbrisi istiot?

Не, системот не поддржува таква опција. Што е причината за твоето барање?
Ако навистина има некој проблем (на пример, сте имале иста корисничка сметка со некој друг бидејќи сте решавале заедно), може да си направиш нов "профил", така што ќе се регистрираш повторно.
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team