[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: dejanstamenov
Forum Index » Profile for dejanstamenov » Messages posted by dejanstamenov
Author Message
MOI wrote:Треба да дојдете пред 10:00 во горна зграда на ПМФ, каде што ќе биде отварањето. Натпреварот ќе биде во долната зграда. Незнам што не е јасно?

obi1kenobi wrote:Има шанси доделувањето на наградите да се помести или порано или подоцна? Затоа што има CodeFu од пладне до 2

Ќе договориме нешто - утре.


Ако веќе се поместува доделувањето, ќе ми одговара да биди порано, бидејќи сум од Прилеп и имам некои обврски за попладнето
А, за кој натпревар е ова?
Filipbitola wrote:Vo delot natprevari ima lista na procentite za sekoj ucesnik na regionalniot natprevar. Site onie koi imaat nad 40% odat na drzaven bez zelenata karta

Фала!
Не разбрав дали оние кои имаат над 40% од електронските и регионалните одат на државен?
 
Forum Index » Profile for dejanstamenov » Messages posted by dejanstamenov
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team