[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: Nikola Danevski
Forum Index » Profile for Nikola Danevski » Messages posted by Nikola Danevski
Author Message
Може некој да ми каже каде грешам? Ми дава 44/49 точни тест случаи. Еден каде што резултатот ми е неточен, е
1500000000 2000000000, каде што output-от е 17543860, додека мене ми е 5685363.

http://mendo.mk/Task.do?id=371
Може мала помош?
а ќе има пак или..?
Веднаш ли кога на пример ќе се вклучиме ќе ги има задачите поставени?
пр. Ако се вклучиме во 16:01 задачите веќе ќе се поставени така?
Во колку часот ќе се одржува Тест натпреварот на 24.03
Дали VI-одделенци може да се натпреваруваат во програмирање
 
Forum Index » Profile for Nikola Danevski » Messages posted by Nikola Danevski
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team