[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: tStojkovski
Forum Index » Profile for tStojkovski » Messages posted by tStojkovski
Author Message
Ќе бидеме сите собрани
аман бе обожавате да критикувате
nikola3103 wrote:ToOoM KruS XD

Не ти е лесно... те сфаќам
Ајде бе гледам ги решил некој дајте решенија :/
Проклети сме
бамп
Ако може да ги постира некој решенијата на ТВ-Одмор и и Затвор ќе бидам благодарен (а може и официјалните бидејќи никој ги немаше овие целосно решено.

Еве се решенијата на задачите јас што ги решив...
е-пораки:

експанзија:

поплава:
http://mendo.mk/download/testovi_regionalen_2011.zip
mariomako wrote:Здраво, зошто во резултатите:

http://mendo.mk/User_CompetitionResults.do?id=28

има се прво па прво место

а потоа не да продолжи со второ скока на 23 ?

dbojadzievski wrote:Gi imam site ovie,plus i Borland C++.Prvo,Visual Studio nema vrska so C++.Nivniot dijalekt e sosema razlichen od kodificiraniot C++.Vtoro,kodot shto taka se generira e losh,spor i zavisen od .NET platformata,shto znachi deka nema mnogu cross-platformiranje i backwards-kompatibilnost.
A od ovie ponudenive razvojni okolini,rechisi site go koristat MinGW kompajlerot taka da se gore-dolu isti.Kako IDE najdobro e Code::Blocks,zatoa shto e najaktivno.Imeno timot na Dev-Cpp se otkazha pred podolgo vreme,a eden od koderite raboti sega na Code::Blocks.A i ne mozhete da ja nadminete poddrshkata za plug-ins

Ние не изработуваме програми со GUI на натпреварите, и не ни се важни тие податоци. Реално најдобар дибагер има Visual Studio. Кодот можам и во Notepad да го напишам, финтата е да има добар дибагер.
bedzo wrote:А дали од било која соба можеше да одеш во било која?

Само ако е запалена
#include <string> ?
obi1kenobi wrote:
tStojkovski wrote:Ја реши некој целосна освен Предраг? Дајте помош, ми излегува точен резултат само кога во крајната соба се наоѓа прекинувачот за соба 1


Закачи го кодот или прати ми го по ПП па можеби ќе можам да ти помогнам

Ти пратив пп
DevGeeK wrote:Мене ме интересира, треба да испечатиме низ колку различни соби поминува, или колку пати поминува низ собите?

Колку пати сменил соба.
Ја реши некој целосна освен Предраг? Дајте помош, ми излегува точен резултат само кога во крајната соба се наоѓа прекинувачот за соба 1
Дали ќе може задачите да се постават во тренинг секцијата? Благодарам
 
Forum Index » Profile for tStojkovski » Messages posted by tStojkovski
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team