[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: tStojkovski
Forum Index » Profile for tStojkovski » Messages posted by tStojkovski
Author Message
mariomako wrote:
bedzo wrote:Тоа е достапно само за тренинг зоната.


А дали добивам некакви минус поени бидејќи сум испратил 2 пати неточно решение ?

Само последното испратено решение се бодува.
Колку задачи ќе има?
Да дури сега дојде
влез:
42
1
42
2
42
3
42
4
42
5
излез:
6
Тешко. Реално, многу тешко. Инаку, добредојде
По која причина на различни датуми се натпреварите од почетничка и основна/напредна група?
nikola3103 wrote:Ako pocnuva vo petok ne trebase li do sega da ima objaveno pravila i raspored?

Не мора да значи, тест е секако...
Им честитам и им пожелувам голем успех на претставниците на Македонија на ИОИ и на БОИ! Да освоите добри места!!
8 сега за сега? : )
jovank wrote:ja sum za

и ја
Bojan Kostadinov wrote:
jovank wrote:ke ima i ovoj mesec nov mesecen natprevar?


Нема да има натпревар во март, но ќе има во април (веќе има и модератор кој ги спрема задачите).

Ќе натпревар уште некој во априлов или ништо од ова?
И што побзро ако може да се стават во тренинг делот
jovank wrote:dzabe, ni turbo pascal vidovme, ni codeblocks :/

најдобрите дебагери на светот ги користевме
Услови за учество на натпреварот за поканетите учесници

* Натпреварувачите мора да бидат пријавени на natprevarATgmail.com од страна на нивниот ментор или професор - претставник на училиштето во кое што учат најдоцна до 07.04. Листата на пријавени учесници ќе биде објавена и конечна. Во пријавата треба да се дадени точното име и презиме на натпреварувачот, година во која учи, училиште, град, група и идентификатор.
* Натпреварувачите за да можат да учествуваат на натпреварот се должни до 22.04 на сајтот http://www.z-trening.com да си отворат своја сметка и да решат НАЈМАЛКУ 10, 15 и 25 задачи соодветно за почетничка, основна и напредна група, по свој избор. На 22.04 ќе биде направена проверка за бројот на решени задачи за секој поканет ученик на државниот натпревар.

Миле Јованов -
Комисија за натпревари 2009

А тоа веројатно значи дека нема на 16ти да биде одржан.
А почетничка кои се?
 
Forum Index » Profile for tStojkovski » Messages posted by tStojkovski
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team