[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: bedzo
Forum Index » Profile for bedzo » Messages posted by bedzo
Author Message
lele phahahahahahahaha XD
Што си правел ти о.О
Монолог х)
Bujo kjuti si XD Ti znaesh zosho XD
Ја у шесто бев хакер..
На мене ми е добро Нека кажат другите :Р
Него стварно.. Дај ако можете потемна зелена стајте :Р
Nikola restartiraj mu gi setinzite
Ресетирав боите и до тоа е -.- љољ
DevGeeK wrote:Можеби ова ќе звучи смешно, но види да не ти е многу осветлен екранот па можеби не ја приметуваш бојата


Не ми текна на тоа :Р Баш ке проверам Благодарам.
Па најавен сум.. Како може ненајавен да пишувам на форум? :Р
Ни на хром ни на мозила не ми работи..
Зошто кога ја отварам од дома тренинг зоната не ми се highlighted задачите што ги имам решено?
Кој plug-in ќе треба да го симнам?
MarioTalevski wrote:Важно со хак се занимава.

Само во Македонија има 13 годишни „хакери“.

Енивеј добредојде.
 
Forum Index » Profile for bedzo » Messages posted by bedzo
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team