[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: bedzo
Forum Index » Profile for bedzo » Messages posted by bedzo
Author Message
Супер оде професоре Земах и една книга со алгоритми да ја разлистам :Р
А во 19:00 во недела?
@MOI

Може да го добијам целото мислење мое по приватна порака бидејки заборавив што напишав ? :Р
Со мене е бе шупел :Р
Глорија wrote:Хехе нате добредојде у нашта тема
беџо го знам,тстојковски не ама гледа се дека не е од нашто школо
која е панчева само,да не е некоја од програмски по презиме напишана,не ви ги знам ногу презимињата

Фросина е
офтопик:

Филип знаеш како не читаа на нас на натпреварот?

Наместо име и презиме, име и Кемал -.-

Филип Кемал
Војо Кемал
етц..
Инаку кој школи спаѓат во регионот во кој е Струмица?
Благодарам
Во училишта додадејте го и ПСУ Јахја Кемал Струмица.
 
Forum Index » Profile for bedzo » Messages posted by bedzo
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team