[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: ac1d
Forum Index » Profile for ac1d » Messages posted by ac1d
Author Message
Ми поминува и тоа го средив кодот малце и ми поминува на 9/10 на 9тиот тест пример ми паѓа...
Имаш грешка во датумот недела е 21ви а не 19ти
Резултат:

958237019


Истото го добивам... го тестирав и јас на уште 20тина други тест примери цело време точно ми вади баш ме интересира што см пропуштич ...
Дали може да ги добијам 8миот и 9тиот тест пример од задачата Цифри поставена во тренинг делот бидејќи кодот ми паѓа само на тие 2 тест примера и би сакал да видам каде ми е проблемот...
 
Forum Index » Profile for ac1d » Messages posted by ac1d
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team