[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: mile
Forum Index » Profile for mile » Messages posted by mile
Author Message
На следниот линк погледнете го конкурсот кој го отвори МОН. Краен рок е 10. мај.
http://mon.gov.mk/mk/konkursimon/1092--4-14-16-
Ве охрабрувам да се пријавите. ПОБРЗАЈТЕ!
Затоа имаш ментор.
Да - те потврдија.
Од поканетите учесници има непријавени од следните училишта:

СОУ "Др. Ибрахим Темо" - Струга
ДСТУ "Наце Буѓони" - Куманово
ОСТУ "Гостивар" - Гостивар
ОOУ "Кочо Рацин" - Прилеп

Доколку некој е засегнат, под итно нека го пријават на адресата за тоа.
Молитва = бла бла бла...

Мотика = Куп решени задачи!

Сега веројатно ме сфати?
Објавени се списоците за учесници на државните натпревари. Погледнете ги дадените забелешки и внесете ги бараните промени на податоците.
ПОТСЕТЕТЕ ГИ менторите дека треба да ве пријават. Тоа е неопходно за учество! Краен рок 19.04 до 15 часот!
@filip... Очигледно не ја сфати поговорката...

@filip i OP Magic Potato Добра идеја. Може да воведеме дополнителна категорија на натпреварот - „глупи грешки“. Тој што ќе ја има најглупавата да купи сокчиња за сите натпреварувачи.
Дали можеби пријавувате некој ваш код за да влезете во конкуренција?
Филип, има една македонска поговорка: „Не молитва, мотика“!
Ако знаеш, што прашуваш?
За жал, според правилата, не можеме да правиме промени во термин пократок од 7 дена до одржувањето на натпреварот.
Објавени се информациите за претстојниот натпревар.
Што мислиш ти?
Избери група која ќе ти овозможи да се покажеш во најдобро светло.
Е сега види што е подобро за тебе: Пофалба во напредна или Второ место во основна, на пример?!

За нас најдобро е прво место во напредна!
Кој „цел“ натпревар?
На 27ми, 28ми и 29ти.
Бојан ги најави, а јас да им честитам на 6-мината добитници на медали.
Повеќе информации ќе бидат поставени на сајтот наскоро.
 
Forum Index » Profile for mile » Messages posted by mile
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team