Материјали за подготовка (ЗИМ - 2006)#

Еве линкови до материјалите за подготовка (pdf формат). Имајте во предвид дека истите се многу стари, и подобро е да учите од предавањата објавени во тренинг делот на МЕНДО.


Еве и документ(info) од сите материјали наведени во горната листа (споени во еден pdf документ)...

Напомена: Материјалите содржат голем број на печатни грешки, па доколку некој има желба да поработи на нив, нека испрати е-маил порака на bojankostadinov [at] gmail.com или mile [at] ii.edu.mk...

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.

List of attachments

Kind Attachment Name Size Version Date Modified Author Change note
pdf
AlgoritmiSlozenost.pdf 465.5 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
DinamickoProgramiranje1.pdf 488.3 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
DinamickoProgramiranje2.pdf 667.1 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
Drva.pdf 901.8 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
Listi.pdf 679.6 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
NiziKupRedSpil.pdf 274.0 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
PascalCpp.pdf 620.7 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
Podalgoritmi.pdf 550.4 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
Pokazuvaci.pdf 240.0 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
Prebaruvanje.pdf 337.5 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
Rekurzija.pdf 478.6 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
SiteMaterijali.pdf 3,338.6 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
pdf
Sortiranje.pdf 570.2 kB 1 20-Aug-2015 17:35 Bojan Kostadinov
« This page (revision-2) was last changed on 08-Dec-2017 20:36 by Bojan Kostadinov