Следи листа на неколку стратешки информации за Вики-то. Сите овие информации се видливи во ВикиПроменливи делот, доколку сакате да ги користите на некоја друга страница.

Име на Апликација MendoWiki
Базна Адреса http://mendo.mk/wiki/
JSPWiki Верзија 2.8.3
Кодирање На Карактери UTF-8
Вкупен Број на Страни 64
Вкупно Активни Сесии 8
Активно Време 13d, 18h 53m 50s
Моментен Провајдер com.ecyrd.jspwiki.providers.CachingProvider

Real provider: com.ecyrd.jspwiki.providers.VersioningFileProvider. Cache misses: 532. Cache hits: 57253. History cache hits: 6718. History cache misses: 1067. Cache consistency checks: 30s
Провајдер На Датотеки BasicAttachmentProvider
Вкупно Внатрешни Линкови WikiWikiWeb --> http://c2.com/cgi/wiki?%s, JSPWiki --> http://www.jspwiki.org/wiki/%s, Doc --> http://doc.jspwiki.org/2.8/wiki/%s, TWiki --> http://twiki.org/cgi-bin/view/TWiki/%s, Wikipedia --> http://www.wikipedia.com/wiki/%s, Google --> http://www.google.com/search?q=%s, MeatballWiki --> http://usemod.com/cgi-bin/mb.pl?%s, Edit --> Edit.jsp?page=%s
Внатрешни Слики *.jpeg, *.bmp, *.gif, *.png, *.jpg
Патека До Повеќе Plugin-и
Активни PageFilters

Искористеност#

Дали разубавуваме теми? false
Дали спојуваме англиски форми? true
Дали се користат CamelCase линкови? false
Дали е дозволен HTML код? false

Преглед#

Дали генерираме RSS датотеки? false
Доколку генерираме, како е името? rss.rdf
Колку често се ажурира RSS? 3600

Лични Информации#

Еве што знам за вас:

Корисник 127.0.0.1
Статус anonymous

Листа на едитирани страници#

PageLocked byAcquiredExpires
No locks exist currently.

Официјален веб-сајт на JSPWiki е http://www.jspwiki.org/. Добродојдени сте!

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-2) was last changed on 20-Aug-2015 17:35 by MOI